diumenge, 25 de setembre del 2016

Kegeln und Schulfest


Divendres a la tarda vam arribar a l'aeroport de Frankfurt on ens esperaven les famílies que ens acollirien. Va ser una rebuda ben alegre, fins i tot ens van portar globus! A la tarda vam anar a jugar a bitlles ("kegeln" en alemany) amb els nostres companys alemanys i ens ho vam passar d'allò més bé.

Dissabte al matí vam anar tots a la Schulfest, la festa del col•legi. De bon matí feia força fred i hi havia molta boira, però poc a poc es va anar aclarint i va fer un dia fantàstic. El tema de la festa d'aquest any eren els esports i, per això, hi havia diverses parades on es podien fer proves amb pilotes, carreres, gimnàstica artística... També vam tenir l'oportunitat de veure un espectacle de monocicle dels alumnes alemanys i gaudir d'un concert de música que van dur a terme alumnes del col•legi i també professors. 

A més, els alumnes del Pare Manyanet vam poder oferir una mostra de menjar i objectes típics. Vam portar xoriç, pernil, fuet, formatge, olives... Dels objectes que més els van sobtar van ser el caga tió i el caganer. Quines tradicions més escatològiques que tenim, comentaven els alemanys!











Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada